Individuellt anpassade träningsprogram med kontinuerlig uppföljning utformade efter dina mål. För dig som ska köra allt från din första klassiker eller nytt PB på milen till en topplacering på Ironman. Till ett överkomligt pris riktat mot uthållighetsidrottare. 


Utöver att ha någon som skapar ett träningsupplägg utifrån just dina förutsättningar är det ovärderligt att ha någon att rapportera din träning till. Du kommer ha en kontinuerlig kommunikation med mig under hela träningsperioden.OM MIG

 

Adrian Cerps heter jag som driver denna verksamhet och jag har sysslat med någon form av idrott hela mitt liv. Under flera år arbetade jag som tennistränare på olika klubbar i södra Sverige och drev även egen firma. Under min tid som tennistränare så arbetade jag med allt från nybörjare till elitjuniorer. Sedan ett antal år tillbaka har uthållighetsidrotterna tagit över intresset och bland meriterna står ett par hela och halva IRONMANs även om jag idag klart föredrar kortare och snabbare distanser.


2017 la jag ner tennistränarrollen för studier och annat arbete men återigen har lusten att träna och hjälpa andra blivit för stor. 2024 körde jag igång denna hemsida som en start av min nya verksamhet.
Jag tycker det är oerhört roligt att se när folk utvecklas, nördar gärna ner mig i andras träning och har flera gånger tidigare tagit fram träningsupplägg efter deras önskemål.
Utöver mina erfarenheter från min egen träning så har jag även utbildning inom bland annat periodisering.